Cukrárna Saint Tropez je pokračovatelem 80-leté cukrářské rodinné tradice.
Hlavním pilířem cukrárny Saint Tropez je špičková původní cukrařina a suroviny nejvyšší jakosti. Tradiční české a francouzské zákusky jsou vyráběny dle receptů, podle kterých vyráběl již Vilém Nosál ve 20. letech minulého století. Kromě úžasných dortů je cukrárna proslulá i svými čokoládovými výrobky. Spolupracuje s nejlepším producentem čokolády na světě, společností Valrhona, a jako jediná cukrárna v Česku se pyšní titulem Valrhona Expert (takový čokoládový Oscar).
Saint Tropez pořádá pod taktovkou mistrů cukrářů také kurzy pro veřejnost v českém i anglickém jazyce. Vedle mnoha kurzů se můžete například přihlásit i na kurz oblíbených macronek nebo čokoládových pralinek.
V roce 2012 cukrárna obdržela titul Absolutní vítěz v kategorii cukrárna roku pro celou ČR a Moravu. Je také držitelem českého rekordu v podobě největší čokoládové tabulky, která kdy byla v Čechách vyrobena – vážila celých 360 kilogramů.
Cukrárna, jak ji známe dnes, se do ulice Karmelitská 376/20 přestěhovala v únoru 2020.
O chod cukrárny a výrobu se stará paní Michaela Nosálová, která se za léta učení stala také šéfcukrářkou francouzské cukrařiny. Obchod společně zajišťují Jiří Nosál a Lukáš Otys. Lukáš má pod palcem také marketing a PR. Rodina Musso, která se vrátila do svého rodného města Fréjus, je stále s námi v blízkém kontaktu. Vymýšlíme společně nové produkty a přicházíme s tradičními i novými recepturami.
Otevírací doba
Po – Pá 8 –18 hodin
So – Ne 9 – 18 hodin
Praha 1, 118 00
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.