Restaurace na Malé Straně.
Martin Slezák společně s šéfkuchařem, připravují klasickou, staročeskou kuchyni a využívají osvědčených postupů popsaných i v historicky významných kuchařských knihách, které jsou umístěny v restaurantu „Konírna“. Jedna je až z roku 1891, a je k náhlednutí pro hosty, ale i pro kuchaře, kteří z ní někdy čerpají prastaré recepty.
Vyhlášenou specialitou je náš osm hodin pečený vepřový bůček s kysaným zelím a rozmarýnovými nočky. Zážitkem je kančí kýta s šípkovou omáčkou a perníkovými knedlíčky.
Každý víkend připravujeme pochoutky dle domácí kuchařky od paní M.D.Rettigové z roku 1902 nazvané „Víkendové obědy.“
Otevírací doba: Po - Ne: 11:00 - 24:00
Praha 1, 11800
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.