V nově otevřené restauraci Kobe Vám přinášíme jidelní lístek plný masových specialit, těch nejjemnějších steaků a jako lahůdku výběr jídel připravených z masa Kobe, desítky let považovaného za nejkvalitnější hovězí maso světa. Nad fi nálním výběrem mas pro naši restauraci jsme strávili několik měsíců a nyní máte možnost ochutnat steaky z několika druhů chovů, tuzemských i zahraničních. Hovězí maso Kobe, Aberdeen Angus Jižní Amerika, Český Angus a v poslední řadě bílý chov masného skotu Charolais z České republiky. Veškeré české maso je chováno v ekologický čistém prostředí a bez používání průmyslových krmiv.
Praha 4, 140 00
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.