Unikátní menu, různorodá kuchyně v super prostředí a atmosféra s nezapomenutelným zážitkem pro každého hosta.
Užijte si s námi zábavný "playground" POP UP ze Zátiší! Unikátní menu, různorodá kuchyně v super prostředí a atmosféra s nezapomenutelným zážitkem pro každého hosta.
Do tří let chceme vybudovat nový světový brand postavený na nejlepší zákaznické zkušenosti a technologiích.
Přijďte nás zkusit. Těšíme se na kritiku a feedback, abychom mohli náš koncept postupně dovést k dokonalosti.
Pinsa
Poznejte naši pinsu, kde tradiční italská pizza dostává moderní a lehčí podobu! Nadchne vás nevídanou lehkostí a vzdušností, které jí dodává unikátní směs pšeničné a rýžové mouky. Toto méně kalorické těsto necháváme dlouho kynout, což zaručuje nejen lepší stravitelnost, ale i plnější a bohatší chuť. Každý kousek pinsy vám nabídne nový pohled na klasiku, s důrazem na moderní gastronomické trendy a zdravější alternativy.
Indická kuchyně
Vychutnejte si esenci indické kuchyně od šéfkuchaře Mahawira, který má zkušenosti z jediné indické michelinské restaurace ve Švýcarsku. Na našem menu nechybí oblíbené Butter chicken, lahůdka severoindické kuchyně s jemně marinovaným kuřecím masem v krémové omáčce. Namísto kuřete jsme u další klasiky jako je masala sáhli po lilku, která neurazí nejednoho masožravce. A k drinku se perfektně hodí jehněčí galouti kebab.
České klasiky
Prozkoumejte s námi klasiky české kuchyně! Na našem menu najdete nejeden tradiční poklad: od svíčkové po kuře na paprice. Svíčková, královna českých omáček, je připravována s láskou, podávaná s nadýchanými knedlíky a křehkým masem, přesně co od svíčkové chcete! Kuře na paprice, s bohatou a jemně kořeněnou paprikovou omáčkou, kterou nebudete chtít přestat jíst.
Praha 8, 18600
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.