Šéfkuchařka Barbora Šimůnková a sommelier Michal Bílek se spojili a tvoří kulinářský zážitek vydávající se cestou rozmanitosti přírody.
S pečlivě vybranými víny, jak českými, tak i evropskými, pozvedá Leaf suroviny stojící na okraji do středu zájmu. Řepa. Brambora. List. Umně připraveno a servírováno, se skleničkou vína za svitu svíčky.
Naše denní menu se vyvíjí spolu s přírodou, v souladu s českou kuchyní a inspirováno světovou gastronomií. V Leaf spolupracujeme přímo s lokálními farmami. Plodiny jsou brány jak přichází jejich čas v průběhu roku a maso pochází pouze z míst, kde si cení života chovaných zvířat. To vše s ohledem na udržitelnost. Společně se snažíme zemědělství a udržitelný chov podpořit, a předat něco z toho naší komunitě, ve snaze být trochu ohleduplnější k naší planetě. Jsme tu, abychom našli nové přátele a pohostili Vás, tak nás přijďte navštívit.
Otevírací doba
ÚT – ST 17:30 – 22:00
ČT – SO 11:30 – 14:30, 17:30 – 22:00
Praha 10, 100 00
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.