Řemeslná zmrzlina dle italské tradice, která velí používat pouze základní a kvalitní suroviny.
Pietro Amato
Miluji dělat řemeslo. V řemesle jsem našel základní atributy, které jsem hledal v životě: práci, do které jsem se zamiloval a kterou dělám s velkou hrdostí, zápalem, oddaností a respektem k tradici; absolutní tvůrčí svobodu, jako by se jednalo jen o hru, používajíc co nejvíce lokálních surovin z místa, kde žiju; ohromnou cestu profesionálního růstu plnou satisfakce i frustrace, dlouhých dní, úspěchů i neúspěchů.
Gelato
Bez barviv, konzervantů či umělých aromat. Věříme, že jednoduchost nám pomáhá vytvořit opravdové “gelato naturale”. Používáme čerstvé sezónní ovoce zejména od malých lokálních farmářů, kteří tak jako my, pracují řemeslným způsobem.
Caffé
Naše káva je pomalu pražená směs 70 % arabiky z Jižní a Střední Ameriky a 30 % robusty z asijských plantáží. Vyniká aroma a intenzivní chutí klasické italské kávy s tóny karamelu a oříšků.
Otevírací doba
Po – Pá 9 – 20:30, So – Ne 11 – 20:30
Praha 1, 11000
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.