V La Vie žijeme hovězím.
Nabízíme čerstvé a kvalitní české maso z dobytka, kterého krmíme jen tím nejlepším, dbáme na jeho zacházení i porážku. Z tohoto hodnotného masa vyrábíme specialitu podniku - Tekuté maso. Pečením vyváženého poměru surovin vzniká koncentrovaný vývar, který zkrátka nesmí chybět v žádné kuchyni. K jeho přípravě využíváme tradiční metodu, kdy pečením masa spolu s morkovými kostmi, telecími klouby, kořenovou zeleninou a vodou, vznikne hustý nepasterizovaný vývar plný šťavnatých rozpadajících se kousků masa. Jeho intenzivní chuti a temně zlaté barvy jsme docílili pozvolným táhnutím po dobu devíti dnů. Dost možná jste takto silný vývar nikdy neochutnali.
Maso a naše pečené polévky si můžete odnést i domů!
Najdete nás na Chorvatské a Mánesově ulici.
Praha 2, 120 00
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.