Co o víkendu ochutnat? Dejte si ústřice zdarma nebo okoštujte nové výstavy
Heslo pro poslední lednový víkend zní? Masopust! Vyrobte si slušivou masku a vyrazte do průvodu. Maškarní sousedský
banquet chystá Studio Alta a jitrnici dostanete také v nové restauraci HolKa. Pokud dáte před vepřovým přednost menu
vonícím mořem, zajděte na halibuta nebo na ústřice. A pokud máte chuť na kapra a salát, pak vězte, že Vánoce budou
už za 333 dní!
P.S. Aby těch pozvánek na jídlo nebylo málo, hostina pro dvacet vyvolených se chystá i v bistru Karel už v pátek večer.
V restauraci La Gare si o víkendu můžete dopřát k porci ústřic druhou zdarma. Kolik jich zvládnete vysrkat, záleží jen na vás.
Co ochutnat: Halibuta a Vongole! Nejedná se o lekci norštiny, ale to nejchutnější menu z ryb a mušlí, které servírují
v restauraci Bruxx. (celý víkend) Více➠ZDE
Akce na ledu: Jak se bruslí na ledové ploše umění, vám předvede Studio Alta. Mrknete na představení o životním
prostředí nebo se zúčastníte masopustní sousedské hostiny na ledu? (pátek & sobota) Více➠ZDE
Benefiční blešák: Udělejte vítr v šatníku stylově a za hubičku. V kavárně u Anežského kláštera pořídíte
módní poklady i vintage klenoty přímo od stylistek. Výtěžek ze vstupu putuje na dobro. (sobota) Více➠ZDE
PROMO AKCE
Teplá kačka & shop – asijské fusion bistro se zaměřením na japonsko-čínsko-korejskou kuchyni. Dim sum knedlíčky,
pekingská kachna, rameny, teplé poke, speciality. Nabídka pro vege-vegany. Ojedinělý design, profesionální a milý
servis, nezapomenutelné chutě.
Více➠ZDE
Detektivní hra: Zkuste si prožít události Sametové revoluce při outdoorové detektivní hře. S sebou mějte nabitý
telefon s daty, sluchátka a teplé oblečení. Trasa je dlouhá čtyři kilometry. (celý víkend) Více➠ZDE
Nová HolKa: Kdy jindy než o víkendu je čas se pořádně zprasit? Jitrnice, prejt a další zabijačkové delikatesy
nabídne v předpremiéře nová restaurace HolKa, kterou najdete u holešovického konce stejnojmenné lávky. (sobota) Více➠ZDE
NOVÁ VÝSTAVA I.
Prohlédněte si jednu z nejočekávanějších staveb budoucnosti (alespoň Prahy)! Co předcházelo vzniku projektu budovy
Vltavské filharmonie? Jak bude konečné dílo vypadat? A co všechno návštěvníkům nabídne? Na otázky odpoví nová
expozice v CAMPu.
Více➠ZDE
ZIMNÍ MENU V TREZORU
Dopřejte si jedinečný chuťový zážitek v krásném prostoru bývalého bankovního trezoru ve Šporkově paláci. Šéfkuchař
restaurace Červený Jelen Marek Fichtner si pro vás připravil delikátní menu z ryb, zvěřiny i kořenové zeleniny.
Více➠ZDE
NOVÁ VÝSTAVA II.
Jak vidí svět po apokalypse malíř Adolf Lachman? Ve Ville Pellé se projdete romantickou krajinou mechu, rzi a motorů,
kterou obývají roztodivné strojově-živočišné druhy. Možná je budete znát z počítačových her Machinarium a Samorost. Foto:
Tomáš Rubín
Více➠ZDE
CityBee zve do...Restaurantu Esprit a na Brunch & Wine
Tentokrát pro vás máme pozvánku na Vyšehrad. Hned vedle Kongresového centra najdete hotelový restaurant Esprit s úžasnou
zimní zahradou a výhledem na metropoli. Více➠ZDE
Esprit je jedním z registrovaných podniků na CityBee, takže pozvánky na jejich akce najdete i u nás na webu. Jednou
za měsíc pořádají tématické nedělní brunche – tuto neděli Brunch & Wine s živou hudbou. V únoru potom Chocolate & Cheese.
Kam o víkendu s rodinou
Kam v metropoli s dětmi: Víkend v pohybu, pohádkový Bajaja, masopust i bruslení
Nově otevřeno: Na návštěvu k babičce, za nejlepší pizzou a na kulinářský zážitek
Největší pivní událost zimy: 25 pivovarů a 150 druhů piv v bývalém kostele
Chuťovky #8: Průhledná iglú na střeše, zabijačky v Lokálech, zimní menu v Trezoru
Partner CityBeekendu
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.