Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
listopadu

Zvěřinové hody na Národce

Point

zpět na výpis akcí
 

Se šípkovou nebo se zelím? 

Datum:28. 11. 19
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: gastro|restaurace

Šéfkuchař David Prášek (Grill U Rošťáků) si pro vás připravil:

Ragú z divočáka na víně Chianti, sýr Trentigana (horský parmazán z Trentina, zrající 24 měsíců), pappardelle

Jelení kýtu se šípkovou omáčkou a variací knedlíků

Rezervace na info@pointgallery.cz. 

Point
Tel:
Betlémské náměstí 5a
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.

Doporučujeme vyzkoušet: