Co by to byl podzim, kdybyste neochutnali trošku smaženice, houbových řízků, nebo houbového guláše.
Víkend na houby již napodruhé. Co by to byl podzim, kdybyste neochutnali trošku smaženice, houbových řízků, nebo houbového guláše. Náš certifikovaný houbař Martin Mňuk nám nasbíral houby, které pro vás připravíme. K nim si budete moci dát skvělé pivo Chříč.
Zároveň si budete moci prohlédnout výstavu asi padesáti nejběžnějších hub.
A každý den proběhne i jedna přednáška:
V sobotu 28. 9. v 17 h Martin Mňuk - Houby v gastronomii -
V neděli 29. 9. v 17 h Jan Schneider - Ochrana hub
V pondělí 30. 9. v 17 h Vavřinec Klener - Jak žijí houby
Víkend na houby nám zahají v sobotu v 15.30 h pan primátor Zdeněk Hřib
Vstupné na Střechu Lucerny je 100,-
Máme jinak otevřeno každou sobotu, neděli a pondělí od 15 h do 21 h.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.