Dvě cukrářská esa spojila své síly a vymyslela pro vás tu nejsladší neděli vůbec.
V prostorách cukrárny Myšák spolu připraví to nejlepší, co česká cukrařina nabízí.
Co ochutnáte?
→ výběr českých minidezertů
→ zmrzliny s nejrůznějšími posypkami a polevami
→ sladké pečivo od plněných croissantů po tvarohové pirožky
→ krupicovou kaši, tvarohové knedlíky, buchtičky se šodó
Sladkého, kolik se do vás vejde, černá káva, voda a čaj za 450 Kč.
Kompletní menu najdete na https://www.nasup.ambi.cz/event/nejsladsi-nedele/
Šéfcukrář Lukáš Skála
Lukáš Skála, po kterém je cukrárna pojmenována, patří mezi absolutní špičku české cukrařiny. Má za sebou mnoho úspěchů v mezinárodních soutěžích, včetně zlaté medaile z cukrářské olympiády v Erfurtu. Působil v pražském hotelu Intercontinental, poslední dva roky pak v belgické restauraci Bruxx.
Šéfcukrář Lukáš Pohl
Cukrář z východních Čech byl u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfoval cukrářům v Café Savoy a vedl restauraci Bohemian Spirit v Českém domě v New Yorku. Po sedmiletém působení v USA se loni v létě vrátil do Prahy a stal se šéfcukrářem Myšáka.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.