Booze & Food dospívá, více než rok provozu přinesl spoustu zkušeností, ale i kontaktů a jeden z nich je i známý kuchař Scott van Wagenen.
S ním sdílíme představu o moderním late dinning bistru, které nám v Praze chybí.
Chceme spojit skvělé jídlo, víno a vlastní koktejly, vše z lokálních surovin, dle zásad sezónnosti, a vytvořit něco nového.
Chceme ukázat, že i v deset večer je možné si dát skutečné kvalitní jídlo ve skvělé atmosféře.
Chceme vám dokázat, že je skvělé večer strávit s příteli sdílením jídla ze společného stolu.
Na Bistro ______ popup jsme připravili ukázku hlavních chodů spárovaných s víny a koktejly v prostorách budoucího bistra ve VNITROBLOCK.
Kapacita je omezená, proto doporučujeme zajistit si včas své místo zakoupením večeře v předprodeji:
https://goout.net/cs/listky/bistro-pop-up/fibe/
Chystáme dvě vlny: První hosté u nás povečeří v 18:00, další degustaci zahájíme ve 21:15
Menu bude následující:
Masová verze
Husokachna na dva způsoby
- Prsa s celerem
- Croquette s brusinkami
Květák s kořením ras el hanout (severoafrická směs koření)
Vepřový bůček s dýní
Pražma s cuketou
Plněná jablka citronovotymiánovou omáčkou s vanilkou a pošírovaná hruška
Vegetariánská verze
Brokolicová buchimgae
Květák s kořením ras el hanout (severoafrická směs koření)
Dýně se ztraceným vejcem
Cuketa plněná ovčím sýrem, ořechy, bylinkami a čerstvou zeleninou
Plněná jablka citronovotymiánovou omáčkou s vanilkou a pošírovaná hruška
A cena? Bez nápojů 650 Kč, pokud však chcete mít full package, tzn. ke každému jídlu napárovaný speciální drink čí víno, je cena 1050 Kč.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.