První máj, lásky čas.
éfkuchař Ivo Koudelka připravil velké pecky - pojedme na asijské vlně. Menu by mohlo a zřejmě i bude vypadat takto:
BAGEL S AVOKÁDEM A LOSOSEM
-Sezamový bagel s avokádovým salátem a lososem na páře
LUČNÍ SALÁT & FRITTO MISTO
-Jarní salát z louky s fritovanými mořskými plody( krevety, kalamáry)
KREVETOVÉ ROLKY
-Čerstvé rolky z rýžového papíru plněné krevetami, rýžovými nudlemi, pórkem, mrkví a koriandrem
DIM SUM
-Dim sum knedlíčky plněné směsí hovězího a vepřového masa podávané s tamarindovou omáčkou
ČEKANKA & BŮČEK
-Křupavý salát z bílé čekanky s plátky vypečeného zázvorového bůčku se zálivkou ze zeleného chilli
BÁNH MÌ S TRHANÝM HOVĚZÍM
- Bánh mì s trhaným hovězím ramínkem (rousong) marinovaným v teriyaki omáčce a zázvoru, s křepelčí majonézou, daikon ředkví, mrkví a koriandrem
KACHNÍ CARPACCIO
-Carpaccio z kachního prsa dochucené sójovou omáčkou a wasabi, servírované s pomelo segmentem, řebříčkem a sezamem.
CEVICHE
-Ceviche z halibuta s limetkami, řasou wakame, černým pepřem a zeleninou
STIR FRY S KRŮTOU
- Stir-fry salát s opečeným krůtím masem, pak choi, shitake houbami, vejcem a chilli
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.