Již posedmé bude prostor před OC Smíchov na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci!
Přijďte se podívat 26. února – 2. března 2018 a kupte si polévku, na které si nejen pochutnáte, ale uděláte i něco pro sebe a své zdraví. Zároveň přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách, kteří si sami nemohou spolufinancovat neurorehabilitaci v centru ERGO Aktiv.
Pondělí 26. února
Restaurace Mlýnec – Bramborová polévka
Etnosvět vegetariánská restaurace – Houbový krém
Úterý 27. února
Radisson Blu Alcron – Celerový krém s portským vínem a lanýžovým olejem
Sezio restaurant – Tomatová polévka z pečených rajčat a bazalkou
Středa 28. února
Restaurant Amaryla – Polévka z červené čočky s rajčaty a kokosovým mlékem
Restaurace Umami Sushi – Tom yum s kuřecím masem, kokosovým mlékem a skleněnými nudlemi
Čtvrtek 1. března
Hotel Marriott
Restaurace Lokal blok – Batátová polévka s mrkví a kokosovým mlékem
Sezio Restaurant - Francouzská cibulačka
Pátek 2. března
Panorama hotel Prague – Květákový krém
Bistro Jan Paukert
Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015. Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte krásnou dřevěnou lžíci nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777.
Pokud budete mít štěstí, můžete se u stánku setkat s milovnicí polévek a zdravého životního stylu, herečkou Míšou Maurerovou.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.