Přijďte si dát super steak do baru Lodecká 4!
Připravili jsme pro vás krásný večer s fantastickými steaky od šéfkuchaře Jana Punčocháře v nejvyšší USDA kvalitě! A pozor, připravené na Josper Grilu.
Pochutnat si můžete na hovězím tataráku, vysoké roštěné s kostí, nízkém roštěnci bez kosti nebo T-bone steaku, a to vše budou doplňovat skvělé domácí omáčky a přílohy připravené též na Josper Grilu.
Dopřejte si dokonalou hostinu s pořádným steakem!
Závazné rezervace posílejte na adela.hornychova@grand-cru.cz.
A co vás všechno čeká?
Předkrm
Hovězí tatarák, topinky připravené v Josper Grilu 290,- /100g
Steaky
Vysoká roštěná s kostí cca 500g 180,- /100g
- král mezi steaky zvaný též Tomahawk nebo Cowboy steak
Nízký roštěnec bez kosti cca 300g 160,- /100g
- části libového masa s jemným tukovým krytím na okraji
T.bone cca 500g 190,- /100g
- jedinečná šance na ochutnání dvou v jednom
Stařená vysoká roštěná bez kosti cca. 400 g 260,- /100g
- šťavnatý steak s typickým tukovým okem uprostřed
Omáčky
Pepřová 55,-
Z portského vína 55,-
Máslo Café de Paris 55,-
Přílohy
V Josperu pečená mrkev 65,-
Domácí smažené hranolky 65,-
Bramborové pyré 65,-
Grilované papriky v Josperu s citrónovým dresingem 65,-
Mix salát s dresinkem 65,-
Těší se na vás šéfkuchař Jan Punčochář a tým baru Lodecká 4.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.