Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
června

RowFest na Náplavce

Primátorky

zpět na výpis akcí
 
     

Začátkem června ožije Náplavka v duchu 103. Primátorek Skupiny ČEZ, nejslavnějšího a nejstaršího veslařského závodu v Evropě, a bude to stát za to!

Začátek:01. 06. 16
Konec:05. 06. 16
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 14:00
Kategorie: sport|vodní sporty

Skvělá hudba, boží burgery, luxusní drinky a k tomu spousta přátel kolem tebe! Začátkem června ožije Náplavka v duchu 103. Primátorek Skupiny ČEZ, nejslavnějšího a nejstaršího veslařského závodu v Evropě, a bude to stát za to!

Na Náplavce bude už od středečního odpoledne 1. června spousta food trucků, což znamená plno dobrého dobrého jídla! Těš se na burgery, thajskou i italskou kuchyni. Pivo i luxusní drinky si dáš v baru, kde se o příjemnou atmosféru postará i skvělá hudba ve stylu electro swingu, disco deep housu, ale zahraje i živě saxofonista! 

Ten největší večerní program je nachystán na pátek 3. června po závodě Univerzitních osem, kde se o pohár utkají vysoké školy nejen z Česka, ale i Slovenska, Srbska, Německa a USA.

Vyzkoušet si můžeš na Náplavce také spoustu zajímavých aktivit jako vietnamský badminton, balance board, veslování na trenažérech a pokud si troufneš, můžeš to zkusit i rovnou na lodi na Vltavě. V sobotu se můžeš projet i na benátské gondole Eleonora, která pochází z roku 1858 nebo fandit veslařům v závodě mořských čtyřveslic, které se výjimečně představí na Vltavě.

Celý program završí v neděli hlavní závod Primátorek, kde se představí světové veslařské hvězdy ještě před tím, než odjedou na letní olympiádu do brazilského Ria de Janeira. 

AKCE JE ZDARMA!

Primátorky
Tel:
Rašínovo nábřeží
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: