Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
února

Polívková smršť

ERGO Aktiv, o.p.s.

zpět na výpis akcí
 

Akce spojující gastronomický zážitek s veřejnou sbírkou

Začátek:08. 02. 16
Konec:12. 02. 16
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|občerstvení, ostatní

Polívková smršť kombinuje výtečné polévky s návratem chuti do života. Výtěžek sbírky totiž putuje obecně prospěšné společnosti ERGO Aktiv, která poskytuje účinnou rehabilitaci hlavně mladým lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy.

Usmějte se a přijďte se sami přesvědčit, jak chutná výborná polévka od předních českých kuchařů, která zároveň pomáhá. Na místě doslova odhoďte stres, předejdete tak mrtvici.

Kde?  Pěší zóna Anděl 10:00 –  19:00 nebo do vyprodání zásob

Pondělí   8. 2.   šéfkuchař Patrik Šándor, Umami Sushi (thajská Tom Yum)
Úterý     9. 2.   zástupce šéfkuchaře Zbyněk Ženíšek, TOP hotel Praha (zelňačka)
Středa  10. 2.   šéfkuchař Miloš Rozkošný, Hotel Panorama (bramboračka)
Čtvrtek 11. 2.   šéfkuchař Roman Paulus, Radisson Blu Alcron (topinamburový krém)
Pátek   12. 2.   šéfkuchař Jan Wiesner, Hotel Marriott (mrkvová s koriandrem)

Na správnou nutriční hodnotu a složení jednotlivých polévek bude dohlížet dietoložka Kateřina Cajthamlová, tváří Smrště se staly Linda Rybová a Kateřina Winterová.

ERGO Aktiv, o.p.s.
Tel:
Anděl
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.

Doporučujeme vyzkoušet: