Nesmutněte, že je léto pryč a přivítejte skvělé podzimní suroviny s otevřenou náručí! Dyně, hrušky, zvěřina, kaštany,.. To všechno vás čeká na našem novém podzimním kurzu, kde vás Michal Škubal naučí, jak si s těmito výjimečnými ingrediencemi poradit levou zadní.
Krém z pečených dýní s restovanými hříbky Hřbet z divočáka s kaštanovým pyré a šalotkovou omáčkou Hruškový koláč s vanilkovou omáčkou
Krém z pečených dýní s restovanými hříbky
Hřbet z divočáka s kaštanovým pyré a šalotkovou omáčkou
Hruškový koláč s vanilkovou omáčkou
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.