„Nejezte blbě!“ a přijďte na třídenní svátek jídla s dlouholetou tradicí.
VII. ročník nabídne skvělé pokrmy, nejlepší šéfkuchaře, představí špičkové podniky, producenty nápojů a delikates, ale také promění areál Královské zahrady v jednu velkou kuchařskou školu!
Připraveny jsou kurzy vaření pro rodiny pod taktovkou renomovaných šéfkuchařů, speciální řízené degustace vína, vody, piva, rumů, koňaků či Institut chuti se slepou ochutnávkou a talkshows se zajímavými hosty. Letos budou šéfkuchaři snoubit pokrmy s vybranými nápoji.
Novinka! Zastřešené degustační zóny u každé restaurace a relaxační „Pikniková louka“.
A na co se může konkrétně těšit?
- 42 dní stařený nízký roštěnec z plemene „Čestr“,
- jelení carpaccio s liškami,
- konfitovaná roláda z bio romanovské ovce s kroupami a libečkem,
- srílanské krevetové karí s rýží basmati a čočkovým chlebem papadum,
- dortík ovoněný borovicí ze svatojiřského lesa se slaným karamelem,
- palačinku s tmavou pivní marmeládou a kopřivovým pivem etc.
Poprvé jsou jednotlivá menu snoubena s konkrétními nápoji!
Cena v předprodeji (Předprodej vstupenek zde)
základní vstupenka: 400 Kč : 150 Kč vstup + (10 Grandů = 250 Kč)
vstupenka s programem: 450 Kč : 150 Kč vstup + 10 Grandů + 50 Kč program
Cena na místě
základní vstupenka: 450 Kč : 200 Kč vstup + (10 Grandů = 250 Kč)
vstupenka s programem: 525 Kč : 200 Kč vstup + 10 Grandů + 3 Grandy program
Děti do 6 let vstup zdarma
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.