Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
října

Winter Wonderland

Wonderland

zpět na výpis akcí

Velkolepé světelné instalace. Interaktivní atrakce v ceně vstupenky. Zábava a radost pro všechny.

Začátek:18. 10. 24
Konec:16. 02. 25
Cena:od 350 Kč
Čas:15:00 - 20:00
Kategorie: kultura|vizuální umění zábava| pro děti| zážitky|

SHREK

Zlobří banda se všemi protagonisty vás nadšeně vezme mezi sebe. V bažině vás přivítá Shrek s manželkou Fionou i třemi zlobřátky, nechybí Oslík a jeho Dračice s potomky. Můžete se těšit také na Pinocchia, Tři prasátka nebo Dobrou vílu. A samozřejmě je tu i Perníček!

AVATAR

Vstupte do kouzelného světa obyvatel planety Pandora. Pod korunami magických stromů potkáte Neytiri – princeznu lidu Na’vi, i modrého Avatara pozemšťana Jakea Sullyho. Pandořané jsou obklopeni úžasnou faunou i flórou své divukrásné planety – žasněte nad stádem místních koní a obdivujte magické a majestátní živočichy, které jinde neuvidíte.

DOBA LEDOVÁ

Cítíte ten chlad? Projděte naší jeskyní do světa věčného ledu a zahrajte si s námi oblíbenou skrývačku: „Kdepak je mrňous? KUK na něj!“ Smečka tygrů šavlozubých si už na chlapečka brousí tesáky, ale ubrání ho statečný samotář Diego.

Pozdravte všechny kamarády Doby ledové – přitroublého, ale dobrosrdečného lenochoda Sida, mohutného mamutího morouse Manfreda, jeho družku Ellie i dcerušku Peaches, kluky vačičáky i veverku posedlou posledním žaludem. A už, už, nastává obleva a líhnou se první dinosauři.

SVĚT PRINCEZEN

Která holčička nesnila o krásných šatech a šťastném konci? Na našem paloučku se potkávají ty nejznámější princezny – pozdravte Popelku, Sněhurku, mořskou vílu Ariel, Jasmínu i zlatovlasou Lociku. Kterou byste se stali nejraději?

MOŘSKÝ SVĚT

Objevte barevný a veselý svět rybích kamarádů a dalších vodních živočichů. Ponořte se mezi statné žraloky, chobotnice, olihně či mořské želvy, a proplujte kolem korálových útesů. Pozdravte malého Nema, popletenou Dory i kraba Sebastiana. Obrovští žraloci na vás místo krvelačných zubů cení svůj roztomilý úsměv, protože ctí heslo: ryba je kámoš, ne žrádlo.  

101 DALMATINŮ

Připomeňte si klasický příběh o záchraně roztomilých puntíkovaných štěňátek. Objevte, kam všude se pejsci zatoulali, i když se je psí maminka Perdita a tatínek Pongo snaží uhlídat. Zrádná Cruella už je naštěstí pryč,

je čas vesele skotačit! 

LVÍ KRÁL

Pohleďte na prvního potomka lvího krále Mufasy! Celé království s radostí vítá nového následníka trůnu – malého Simbu. Podívat se přišly zebry, antilopy i další obyvatelé savany, ale také proradné hyeny, které si brousí zuby na svržení krále. Planinu prozařují krásní plameňáci a do oblak ční majestátní žirafy.

ZÁBAVNÍ ATRAKCE

Více než 10 velkých kolotočů a velkolepých zábavních atrakcí
Srdcová brána
Strašidelný hrad
Extreme kyvadlo
Chobotnice
Autodrom
Řetízkový kolotoč

Loď

a mnoho dalších.

Wonderland
Tel: 704 906 844
Veselská 663
Praha 9, 199 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: