Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Letošní ročník se ponese v duchu oslav 30 let vzniku Prahy 12 a bude plný hudby, zábavy a dobrého jídla.

Datum:05. 10. 24
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 20:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| zábava - ostatní, gastro| občerstvení,

Vystoupí kapely Laura a její tygři (11:30), NO NAME (14:00), Prague Queen (16:00) a večer zakončí So Fine (19:00).

I letos vám přiblížíme kulturu cizí země, tentokrát Slovenska. Zazní lidový folklór tanečního souboru Limbora s cimbálovou muzikou (18:00). Svojí návštěvou a proslovem nás také poctí její excelence paní Ingrid Brocková, velvyslankyně Slovenské republiky v České republice. Ve stáncích budete moci ochutnat slovenská vína, sýry, lokše a regionální speciality.

Představíme vám přihlášené projekty do participativního rozpočtu na rok 2024 a vyhlásíme vítěze soutěže o nejhezčí předzahrádku naší městské části. Pro děti a mládež máme připravený veletrh volnočasových aktivit, kde budou zastoupeny místní spolky a organizace. Na více než 20 stanovištích si děti vyzkouší různorodé aktivity od sportovních klubů, tanečních kroužků, knihovny, DDM, KC12 nebo i chovatele drobného zvířectva. Nebude chybět ani skákací hrad a oblíbené stanové městečko Čtyřlístkov s dílničkami a fotokoutkem.

Samozřejmostí jsou stánky s občerstvením.

Moderuje Jolana Haan Smyčková.

Vstup je zdarma. Změna programu vyhrazena.

Městská část Praha 12
Tel: 244028111
Sofijské náměstí
Praha 12, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: