Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
srpna

Setkání modelářů tramvají Ringhoffer a Tatra

Muzeum MHD

zpět na výpis akcí
 

Výstava pro obdivovatele tramvají značek Ringhoffer a Tatra. Malý svět pro velké i malé představí detailní modely všech různých měřítek.

Začátek:24. 08. 24
Konec:25. 08. 24
Cena:od 60 Kč
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: poznání|muzea, po praze, ostatní, pro děti| S tatínkem

Letos se sejde 26 vystavovatelů ze 6 různých zemí. Porovnat bude moci například vystavované modely tramvají č. 200 s reálným vozidlem v expozici našeho muzea. Modeláři představí i vozy, které třeba již nejezdí, či byly pouze prototypy ze smíchovské továrny. Neuvěřitelnou zručnost a detailní zpracování pohyblivých modelů vás přenese díky velkým kolejištím například do Německa. Až 87x zmenšené postavy měly svůj reálný předobraz. Vidět tak můžete i designérku Annu Marešovou u slavného vozu T3Coupé, který navrhla.

Součástí výstavy jsou i prodejní stánky, kde si můžete zakoupit zajímavé předměty s dopravní tématikou nebo svůj první papírový či plastikový model.

Vstupné na akci je součástí standardního vstupného do Muzea MHD: 100 Kč pro dospělé, 60 Kč snížené.

Muzeum MHD
Tel: 296 128 900
Patočkova 460/4
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: