Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
srpna

Letní Grébovka s divadlem MA

Grébovka

zpět na výpis akcí
 

Letní Grébovka se koná již pátým rokem v novorenesančním prostoru Grotta v Havlíčkových sadech, kde Divadlo MA opět otevře svou letní scénu.

Začátek:05. 08. 24
Konec:29. 08. 24
Čas:20:00 - 21:30
Kategorie: kultura|divadla

Letní Grébovka s Divadlem MA je mimořádná kulturní událost, která se již pátým rokem koná v unikátním novorenesančním prostoru Grotta v Havlíčkových sadech. Divadlo MA zde opět otevře svou letní scénu.

Dvacet večerů od 5. do 30. srpna přinese premiéru autorského představení 13 ženských tváří vhodného i pro expaty, premiéru brilantní komedie Neila Simona Poslední ze žhavých milenců, hru bratří Čapků ve stylu commedia dell'arte, non-verbální drama o podstatě argentinského tanga, drama podle bestselleru z r. 1938 s bohatou festivalovou a zahraniční historií i anglickou psychologickou detektivku.

Umělecký patronát nad událostí drží maestro Evgeny Kissin.
Akce se koná s podporou městské části Praha 2 a Nadace Život umělce.

Grébovka
Tel:
Havlíčkovy sady
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: