Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
září

Saunové rituály

Wellness Holešky

zpět na výpis akcí
Tip

Připojte se k nám na jedinečnou cestu relaxace s našimi speciálně navrženými saunovými rituály. 

Začátek:17. 09. 24
Konec:01. 03. 25
Čas:18:00 - 21:00
Kategorie: lifestyle|Relax

Saunové rituály se v posledních letech staly fenoménem wellness center po celé Evropě, a my ve Wellness Holešky jsme se rozhodli přinést tento oblíbený trend našim zákazníkům v jedinečné, přizpůsobené podobě. Naším cílem je nabídnout nezapomenutelný zážitek, který vám umožní naplno si vychutnat klid a relaxaci. V našich rituálech se nebudete muset bát toho, že by vás někdo v sauně rušil. Právě naopak, naši zkušení saunéři, Sarah Matilda Rysková a Jan Putera, vás provedou každým rituálem a obohatí vaše saunování o harmonické vůně a zvuky meditačních nástrojů. Přijďte se k nám ponořit do hluboké relaxace a načerpat novou energii.

Harmonogram rituálů:
Duben až září - Každé úterý, čtvrtek a neděli
Říjen až březen – Každé úterý a čtvrtek

18:00 - Muzikorelaxační s vykuřovadly
19:00 - Bylinný s metličkami
20:00 - Muzikorelaxační s vykuřovadly
21:00 - Bylinný s metličkami

Popis rituálů:

Muzikorelaxační s vykuřovadly – Vstupte do světa hlubokého uvolnění a nechte se unášet jedinečnými zvuky meditačních nástrojů, jako je dešťový sloup, tibetské mísy, jemné bubny a harmonické zvonkohry. Každý tón je navržen tak, aby přivedl vaši mysl i tělo do stavu klidu a harmonie. Rituál je obohacen o kouzelné vůně vykuřovadel v kombinaci s éterickými oleji, které dohromady vytvářejí nezapomenutelný zážitek plný pohody a hluboké relaxace.

Bylinný s metličkami – Dopřejte si intenzivní vůni sušených bylin, jemné dotyky metliček a blahodárné účinky bylinných výluhů, které vás zanesou do srdce přírody. Tento rituál čerpá inspiraci z lotyšské a litevské tradice, kde je „Pirts“ (lotyšská sauna) vnímána jako léčivý obřad, jenž pomáhá obnovit rovnováhu těla i duše. Skrze starodávné techniky, které podporují regeneraci a hluboké propojení s přírodními silami, zažijete jedinečný rituál, který očistí vaši mysl a povzbudí tělo k nové vitalitě.

Co je to saunový rituál? 
Saunový rituál je intenzivní procedura trvající 10–15 minut, která kombinuje tradiční saunování s relaxačními a smyslovými prvky. Během rituálu saunér polévá kamna vodou, čímž zvyšuje vlhkost a intenzivnější pocení. Rituál může zahrnovat použití vonných bylin, vykuřovadel a meditačních hudebních nástrojů, jako jsou tibetské mísy nebo zvonkohry, které podporují hlubší uvolnění a regeneraci.
Tento zážitek není jen o fyzickém prohřátí, ale přináší i psychickou relaxaci a detoxikaci, harmonizuje tělo i mysl a zvyšuje pocit propojení s přírodou.

Kapacita každého rituálu je omezena na 24 osob, rezervace není možná.
Vstupné zahrnuje 90 minut saunování (+ 10 minut na převlečení), během kterých se budete moci zúčastnit obou typů rituálů. 

Wellness Holešky
Tel: 608877604
Jablonského 639/​4
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: