Restaurant Week se koná od 12. do 23. dubna v Praze. Navštívit může až 25 restaurací za festivalovou cenu 790 Kč za menu.
Naše moto je #JídloNevycházíZMódy
První český ročník otevírá s 25 výjimečnými pražskými restauracemi. Mezi nimi jsou jak ty tradiční české, tak podniky s mezinárodní kuchyní, ale i nová trendy bistra. Najíst se tak budete moct nejen v Pohlreichově Next Door, ale třeba v autentickém vietnamském bistru Nhà hai hành, které se účastní Souboje restaurací v TV Nova.
Všechny restaurace budou připravovat to nejlepší, co jejich kuchyně nabízí, tak aby si návštěvníci užili nezapomenutelný gastronomický zážitek. Účastníci si už můžou na webu vybírat z různých menu, která obsahují předkrmy, hlavní chody a dezerty, a to většinou i ve vegetariánské, někdy dokonce ve veganské verzi.
Cílem je, aby speciální menu, které restauratéři pro tuto akci připraví, bylo dostupné pro širokou veřejnost. Tomu také odpovídá cena: 790 korun na osobu.
Partnerem festivalu jsou společnosti Martini a Kinley, které přinášejí festivalový koktejl Martini Fiero. Dostanete ho k menu ve všech restauracích zdarma.
Tato akce má více míst konání po Praze
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.