Nenechte si ujít hradní zabijačku v Kuchyni s výhledem na celou Prahu!
Náš šéfkuchař Marek Janouch a celá parta hradních kuchařů pro vás chystají poctivé zabijačkové speciality. Od jitrnic a jelit, přes klobásy a tlačenku až po maso z grilu.
Na jaké zabijačkové speciality se můžete letos těšit?
prdelačka
zabijačkový guláš
jitrnice
jelita
tlačenka
klobásy
škvarky
ovar
uzený bok
vepřová játra
krkovice na grilu
A jako sladkou tečku pro vás chystáme povidlový knedlík!
Na místě si můžete zakoupit buď pásku na neomezené hodování za 525 Kč, nebo můžete speciality ochutnávat jednotlivě.
Nebude scházet ani naše pečlivě ošetřené tankové pivo a výhled na celou Prahu. Začínáme už v 11:30. Ať žije masopustní hodování!
Nezapomeňte si alespoň den předem rezervovat místo.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.