Velikonoce jsou již za dveřmi, a proto si hotel Alcron připravil tematickou nabídku, která je vhodná pro osobní spotřebu, tak i jako dárek.
Nový šéfkuchař hotelu Alcron Lukáš Hlaváček si připravil 4-chodové menu. V menu nechybí králičí paštika s fenyklovým salátem, cibulkami a nakládanými okurkami, která se rozplývá na jazyku. Po ní následuje velikonoční nádivka, která je dle tradice plněná zelenými kopřivami a uzeným masem. Jako hlavní chod si Lukáš připravil pečené jehněčí ramínko na rozmarýnu s pečenou zeleninou a vídeňským bramborovým salátem. „Nad dezertem jsem si trošku lámal hlavu, nemohl jsem se rozhodnout. Nakonec jsem zvolil rebarborový koláč s citrónovým tymiánem,“ dodává Lukáš Hlaváček. Jen na doplnění, cena celého menu je 790CZK.
Kromě hotových pokrmů určených k okamžité spotřebě nabídka hotelu Alcron obsahuje také velikonoční speciality. Je to bezpochyby krásně vláčný mazanec plný oříšků a rozinek (200CZK), velký piškotový (250CZK) a malý perníkový beránek (100CZK), jenž jsou každý jiný, ale přece stejný či kopřivový sirup (0,2l – 55CZK, 0,5l – 85CZK) a pampeliškový likér (0,2l – 95CZK, 0,5l – 175CZK), obojí vytvořené na míru barman z BeBop baru. Všechny položky lze koupit jednotlivě či ve dvojitém provedení velikonočních balíčků. Degustační velikonoční balíček s mazancem, mini beránkem, 0,2l sirupem, a 0,2l likérem (420CZK) či v Rodinném velikonočním balíčku s mazancem, velkým beránkem, 0,5l sirupem a 0,5l likérem (680CZK).
Objednávat můžete již nyní na e-shopu až do 31.3.2021 do 18hodin. Menu a produkty budou k odběru od2.4.2021 do 4.4.2021.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.