Pro velký úspěch děláme repete nebo vytváříme tradici?
Rozhodně od pátku do neděle opět chystáme specialní těstíčka na ryby, míchané drinky, piva a mnohem mnohem víc ...
——————————————————
PROGRAM OD PÁTKU DO NEDĚLE
——————————————————
»»» My z Beers Ti naservírujeme několik druhů FISH & CHIPS.
►Fish & Chips / 185,-
►Spicy Curry Fish & Chips / 195,-
►Herb Fish & Chips / 195,-
»»» Na čepu budou skvělý piva od pivovaru ZLATÁ KRÁVA z Nepomuku a samozřejmě i Plzeňský Prazdroj.
► 11° Red Ox – svrchně kvašené pivo jantarovo červené barvy s jemným středně plným sladovým tělem, karamelovou chutí a osvěžujícím aroma citrusových plodů a tropického ovoce
► 12° Yellow Cow – svrchně kvašené pivo typu APA uvařené se sládkem pivovaru RAVEN
► 13° Jiskra – polotmavý spodně kvašený nefiltrovaný a nepasterizovaný speciál rubínové barvy, vařený ze 3 druhů sladu a žateckých chmelů s příjemnou hořkostí
——————————————————
SOBOTA BUDE VE ZNAMENÍ PÁRTY!
——————————————————
»»» Hned od rána s námi budou Adam a Tomáš z Natural Wine Shop, kteří přivezou a rádi pohovoří o naturálních vínech.
► Cuvée Kambrium, Dobrá vinice, Nový Šaldorf
► Svatovavřinecké 2018, Berthy vinařství, Blatnice pod Svatým Antonínkem
► Mladý punk Muškát Ottonel 2019, Vinařství Kutná Hora, Kutná Hora
► Veltlínské zelené 2018 orange, Sklep 58, Pavlov
»»» Skvělá příležitost bude se něco dozvědět i o WHISKEY a to s jedním z nejpovolanějších, ambasadorem Kryštofem Hordinou. Speciální barová stage a míchané drinky se Singleton Whiskey.
► Single & Co. – whisky, cold brew coffee, coconut water
► Single cider – whisky, limety, Magners cide
»»» K dobrému jídlu a pítí patří i hudba, od odpoledne do večera budou hrát Dj`s chill/house/funky, zkrátka na pohodičku » DJ Terran a DJ Mattis
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.