Na přestupný den, tedy 29.2., dvůr Dvou kohoutů zaplní vůně ryb z Kalendovy Chabrybárny. Bude se udit, grilovat i smažit. A hlavně vychutnávat!
Na přestupný den, tedy 29.2., náš dvůr zaplní vůně ryb z Kalendovy Chabrybárny. Bude se udit, grilovat i smažit. O menu se postarají Petr Benda s Pepou Kalendou a co přesně si pro vás přichystali prozradíme už brzy!
Na své si samosebou přijdou také milovníci pivních speciálů - náš vrchní sládek Lukáš Tomsa uvařil Místní Speciál 16°. O hudbu se od 18 do 21h na dvoře postará Dj Kubíík, od 22h pak Dj Pete Luke uvnitř pivovaru.
V poledne narazíme speciál, od dvou se začne podávat oběd, a protože bude magické datum, chystáme pro některé z vás malé překvapení!
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.