Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
července

Stalin Live w/Underground Comedy

Stalin

zpět na výpis akcí
 

Zveme vás na Stand-up session pod kyvadlem s Underground Comedy.

Datum:31. 07. 24
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

TOMÁŠ PLHOŇ - Produkt Českých Budějovic, kde dle jeho slov všechno chutná jako Budvar. Možná proto je tak zahořklý. Nicméně rozhodl se toho využít nejlepším možným způsobem a začal kariéru ve standupu, kde může z pódia řvát na lidi bez toho, aby se o něj zajímala policie.

JAROSLAV CERMAN - Známý též jako “nejhodnější a nejlaskavější člověk ve vesmíru”. Světoběžník, filosof, ozbrojený občan a hrdý otec. Na lidech vidí především to pěkné. Jeho úvahy o světě a jeho problémech mu jistě brzy vyslouží četná pozvání do DVTV, kde je bude nekompromisně obhajovat. Do té doby je však prezentuje na standupech.

LIBOR MACHÁČEK - Libora Macháčka můžete znát z pořadu Comedy Club, konkrétně z vystřižených záběrů. Libor při svých stand-upech mluví o všem, co mu vadí, od sebe, přes matky až po supermarkety Penny. Vystupuje zejména z důvodu finanční tísně, jelikož studoval politologii a jeho OnlyFans účet příliš velký úspěch nezaznamenal.

LUCIE MACHÁČKOVÁ - Bláznivá blondýna, která nejčastěji mluví o lásce, vztazích a sexu a dalších věcech, které zná z doslechu. Neumí vařit, zato umí jíst. Holka od rány (pod pás), jejíž život je jako jin a jang - bílé víno, černý humor. Miluje kočky a na chlapy je pes!

NIKOLA DŽOKIČ - váš oblíbený Srb, nikdy kladivo. Barový myslitel, playboy v důchodu a notorický sběrač průserů. Jeho stand-upy jsou přesné a jemné jako dobře vychlazená rakije. Nebo rána nožem.

MARTIN FILIPPI - Má italské příjmení, německý účes ale je Čech jako poleno. Má rád slovní hříčky, kvůli kterým se v jeho vystoupení moc pravdivých věcí nevyskytuje. Mluví o životě, ale ne o svém. O úspěchu, ale ne o svém. O vlasech... O to divnější to pak je, když se něco soukromého rozhodne zařadit. Doufá, že je vtipnější, než umělá inteligence.

Stalin
Tel:
Letenské sady
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: