Francouzská cibulačka s krutony, Blanquette de Veau/Telecí Blanquette, Faux Fillet s omáčkou Bordelaise, Tarte Tatin
Francouzská kuchyně je považovaná za kolébku gastronomie.. a něco na tom bude! Její techniky, suroviny, i elegance jsou inspirací pro kuchaře na celém světě i dnes. Na našem kurzu vás tradiční francouzské recepty naučí Zdeněk Pohlreich, který k mistrnému umění vaření přidává i vtip a inteligentní a skvělou zábavu!
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.






