Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
dubna

Pop-up Wagyu vs. Přeštík

Bokovka

zpět na výpis akcí
 

Přijďte ochutnat tradiční japonský sendvič Katsu Sando s prémiovým wagyu z rukou kreativních šéfkuchařů Ambiente Františka Skopce a Jirky Horáka.

Datum:24. 04. 25
Čas:17:00 - 22:00
Kategorie: gastro|restaurace, vinárny

Japonské wagyu a český přeštík mezi dvěma plátky shokupanu.

Přijďte ochutnat tradiční japonský sendvič Katsu Sando s prémiovým wagyu z rukou kreativních šéfkuchařů Ambiente Františka Skopce a Jirky Horáka. 

Počet sendvičů s japonským wagyu je omezený na 35 kusů. Svou porci si můžete rezervovat zakoupením vstupenky. Pro příchozí budou na místě k zakoupení taky sendviče se svíčkovou z českého wagyu a s kotletou z přeštíka.
 

Sendvič Torikai Chikusan wagyu 1505 Kč (pouze v předprodeji)

Sendvič Krontorádovi wagyu  1105 Kč

Sendvič s přeštíkem  505 Kč
 

Jiří Horák a František Skopec

Jirka Horák a František Skopec jsou kreativní šéfkuchaři Ambiente, kteří v rámci vzdělávání a inovací jezdí na inspirační cesty, stáže a školení. V předchozích letech strávili několik týdnů v Japonsku, kde měli mimo jiné možnost podívat se na farmu Torikai Chikusan a pracovat v tamním řeznictví, které jsou vyhlášené svým wagyu.

Bokovka
Tel: 731 492 046
Dlouhá 37
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: