Přijďte ochutnat tradiční japonský sendvič Katsu Sando s prémiovým wagyu z rukou kreativních šéfkuchařů Ambiente Františka Skopce a Jirky Horáka.
Japonské wagyu a český přeštík mezi dvěma plátky shokupanu.
Přijďte ochutnat tradiční japonský sendvič Katsu Sando s prémiovým wagyu z rukou kreativních šéfkuchařů Ambiente Františka Skopce a Jirky Horáka.
Počet sendvičů s japonským wagyu je omezený na 35 kusů. Svou porci si můžete rezervovat zakoupením vstupenky. Pro příchozí budou na místě k zakoupení taky sendviče se svíčkovou z českého wagyu a s kotletou z přeštíka.
Sendvič Torikai Chikusan wagyu 1505 Kč (pouze v předprodeji)
Sendvič Krontorádovi wagyu 1105 Kč
Sendvič s přeštíkem 505 Kč
Jiří Horák a František Skopec
Jirka Horák a František Skopec jsou kreativní šéfkuchaři Ambiente, kteří v rámci vzdělávání a inovací jezdí na inspirační cesty, stáže a školení. V předchozích letech strávili několik týdnů v Japonsku, kde měli mimo jiné možnost podívat se na farmu Torikai Chikusan a pracovat v tamním řeznictví, které jsou vyhlášené svým wagyu.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.






