Velikonoční a la carte menu bude dostupné v restauraci od 14. do 19. dubna.
Pro letošní Velikonoce připravil šéfkuchař David Rejhon speciální menu, které spojuje tradici s moderní gastronomií. Hosté si mohou vychutnat pečlivě sestavené menu, kde se snoubí nejlepší sezónní suroviny, lokální produkty, inovativní techniky a autentičnost. Všechny suroviny, které The Artisan využívá, pocházejí výhradně z okruhu 200 km od hotelu, což zaručuje čerstvost a kvalitu. Restaurace zároveň podporuje lokální farmáře.
Velikonoční nabídka zahrnuje hlavní chody, které reflektují bohatou gastronomickou historii jarních svátků. Jehněčí kolínko s bramborovou kaší připomíná tradiční velikonoční zvyk – jehněčí maso je symbolem obnovy a čistoty a na svátečním stole nesmělo chybět. Milovníky české kuchyně potěší králík na slanině s kopřivovou nádivkou, která spojuje chutě uzené slaniny s jarními bylinkami, přičemž kopřivová nádivka je jedním z typických velikonočních pokrmů. Pro milovníky ryb je připraven candát se smetanovým špenátem a kukuřičnou polentou, který v sobě spojuje delikátní chuť sladkovodní ryby s bohatou strukturou smetanového špenátu.
Naše otevírací doba:
Oběd: 12:00-15:00
Večeře: 18:00-23:00
PŘEDKRMY
- Polévka dne
- Králičí rillet, chips z mazance
- Salát s kopřivou a medvědím česnekem
- Vejce s bylinkovou omáčkou, crumble z kváskového chleba
HLAVNÍ CHODY
- Jehněčí kolínko, bramborová kaše
- Králík, slanina, kopřivová nádivka
- Candát, smetanový špenát, kukuřičná polenta
- Ravioli s medvědím česnekem a sýr Gran Moravia
DEZERTY
- Grilovaný mazanec, vanilková zmrzlina, madlový chips
- Medovník, perníková zmrzlina
- Mechový dort, jogurtová zmrzlina
- Výběr zmrzlin
- Ovocný salát
Rezervace na: Reservation widget | The Artisan (bookiopro.com)
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.