Dáte si Houbový krém? Rajsou a k ní paprikový lusk a perníkové knedlíky? Crème brûlée? Nebo všechno...?
Každý týden pro vás kromě À la carte připravujeme i čerstvou obědovou nabídku, kde si vybere jak milovník masa, tak samozřejmě i vegetarián.
Jednou z možností, jak si u nás užít oběd i volba dvou nebo tříchodového menu. Budete-li ve dvou, můžete si ji zpříjemnit i lahví bublinek za speciální cenu.
Týdenní nabídka
29. 10.–1. 11.
Polévky
Bílá zelňačka s klobásou a brambory, libeček
110,-
Houbový krém, vejce 64, krutony
110,-
_______________
Hlavní chody masové
Telecí řízek v panko strouhance, vlašský salát z jablek, šunky od kosti, mrkve, hrášku a nakládaných okurek
270,-
Paprikový lusk, perníkové knedlíky, omáčka z pečených rajčat se skořicí
270,-
Hlavní chod vegetariánský
Pappardelle s nakládaným lilkem, mozzarellou a bazalkovým pestem, parmazán
240,-
_________________
Dezert
Crème brûlée, maková zmrzlina, ovoce
110,-
Bussiness lunch
Dvouchodové menu
330,-
Tříchodové menu
430,-
Tříchodové menu pro dva s lahví bublinek Crémant, Jean Becker, Alsace
1 720,-
(Úvodní foto pouze ilustrační.)
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.