Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
října

Čtyři nové kavárny, kam zajít na Mezinárodní den kávy

Tip dne od CityBee

zpět na výpis akcí

Na první říjnový den připadá Mezinárodní den kávy. Máme pro vás čtyři nové kavárny – v Holešovicích, na Vinohradech, na Andělu a v Košířích.

Začátek:01. 10. 24
Konec:31. 12. 24
Čas:08:00 - 20:00
Kategorie: gastro|kavárny poznání| lifestyle| zážitky|

Máme pro vás tipy na čtyři místa, kde to voní nejen novotou, ale i kávou. Na úterý 1. října totiž připadá Mezinárodní den kávy – historie tohoto svátku není úplně známá, ale prokazatelně se slavil v Japonsku už na začátku 80. let minulého století.

Nové pražské kavárny

1) Malá kavárnička na Klamovce s názvem Tomcat Coffee Košíře láká zákazníky na výběrovou kávu a domácí dorty. Pokud vám název připadá povědomý, je to sesterská pobočka od té na Barrandově.

2) Kavárenský řetězec The Miners měl v metropoli tucet poboček a teď zve do své nové u Vltavy s pořadovým číslem 13. The Miners Port7 najdete v kancelářské budově Port7 a odsud to budete mít kousek nejen do Botanické zahrady, ale i do zoo.

3) Dobrou kávu a ještě lepší brunch vám naservírují v Americké ulici v bistru Mezi Srnky. Tento koncept už se taky úspěšně rozrůstá a má v Praze tři lokace.

4) A poslední podnik, který můžete vyzkoušet, se jmenuje Tempo. Stojí za ním iniciativa Petrohradská kolektiv a najdete ho na Andělu. Dřív tu bývala Andělská cukrárna, nově sem můžete vyrazit na kafe a brzy i do galerie.


Tomcat Coffee Košíře


The Miners Port7


Mezi Srnky


Tempo Prague na Andělu

*****

Partnerem rubriky Tip dne je Mini Renta

Rok plný zážitků?

Vsaďte si loterii Mini renta a vyhrajte 1 000 Kč denně po celý rok. Užívejte si akce, které vás baví 356 dní v roce.

Vyhrát můžete každý den.

?bn=76296899;1x1inv=1;srctype=3;ord=[tim

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: