Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

Festival babí léto přináší do areálu psychiatrické léčebny řadu koncertů a dalších událostí pro celou rodinu.

Začátek:20. 09. 24
Konec:26. 09. 24
Cena:Zdarma
Čas:13:30 - 18:00
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní, hudba, poznání| pro děti| S tatínkem

S LEHKOU HLAVOU KRÁČEJ – koncert kytarového virtuóza Lukáše Sommera, 20. září 2024, 13:30, kostel sv. Václava
Autorský koncert kytarového virtuóza a skladatele Lukáše Sommera, inspirováný cestami po světě, nabídne hudbu ovlivněnou různými kouty panety, od Ameriky po Filipíny. Vstup je zdarma.

DECH PRO DUŠI A PSYCHICKÉ ZDRAVÍ – MINIKONFERENCE, 24. září 2024, 13:00, Divadlo Za polem, Modrý salonek (1. patro)
Centrum psychosomatické rehabilitace a terapie PN Bohnice vás zve na 8. ročník Minikonference s tématem „Zdravě dýchej: Dech pro duši a psychické zdraví“. Lektor Jakub Pelikán, odborník s více než dvacetiletou praxí, přestaví praktické techniky, jak správné dýchání může podpořit psychické i fyzické zdraví. Seminář je určen jak pro odborný personál, tak pro veřejnost. Vstupné pro veřejnost je 700 Kč/osobu včetně pohybové části a je zapotřebí registrace: https://form.simpleshop.cz/qGEGN/

SRAZ VETERÁNŮ ŠKODA GARDE & RAPID, 21. září 2024, 11:00, areál PN Bohnice
Milovníci historických automobilů si přijdou na své na srazu vozidel značky Škoda. Na akci budou vystaveny modely Garde a Rapid všech generací. Vstup je zdarma.

VOJODEYL, koncert v kavárně V. kolona, 25. září 2024, 17:00
Duo Radima Vojtka a Martina Deyla vystoupí se svými originálním repertoárem, doprovázené hostem na kajon Milanem Pavýzou. Vstup zdarma.

HISTORIE PN BOHNICE – komentovaná prohlídka, 26. září 2024, 16:30
Návštěvníci si budou moci prohlédnout centrální část nemocnice a seznámit se s její historií včetně současných rekonstrukcí. Akce proběhne za každého počasí. Vstup zdarma.

MNOHOHLAS V LABORATOŘI ŽIVÝCH FOREM, 26. září 2024, 14:00
Laboratoř živých forem je terapeutická zahrada Institutu úzkosti, nacházející se mezi zahradnictvím a oddělením 20. Během festivalu Babí léto zde bude slavnostně otevřen nový dřevěný altán „MNOHOHLAS“, postavený berlínskou uměleckou skupinou Raumlaborberlin. 

Psychiatrická léčebn...
Tel: 284 016 111
Ústavní 91
Praha 8, 181 02
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: