Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
září

Den otevřených dveří

Ministerstvo kultury ČR

zpět na výpis akcí
Tip

V Den české státnosti 28. 9. 2024 bude možné již tradičně zavítat do prostor unikátního raně barokního Nostického paláce.

Datum:28. 09. 24
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: poznání|památky zážitky|

V Den české státnosti 28. 9. 2024 bude možné již tradičně zavítat do prostor unikátního raně barokního Nostického paláce, sídla Ministerstva kultury ČR. Od 10 do 17 hodin bude k vidění pracovna ministra kultury, kaple Nanebevzetí Panny Marie, obrazárna a přes skleněný průhled i nostická knihovna.

Těšit se můžete na komentované prohlídky interiérů i bohatý doprovodný program. V přízemí paláce se návštěvníkům představí příspěvkové organizace Ministerstva kultury ČR se svým programem. Nejen pro děti jsou připravena krátká představení loutkového divadla Toy Machine. Těšit se můžete také na ukázky lidové tvorby, nebudou chybět tvořivé dílničky, navlékání korálků, výtvarné aktivity, vyšívání krojů a osobně se potkáte s J. A. Komenským. Po celý sváteční den vás bude doprovázet hudba, k zakoupení budou zajímavé publikace, CD i DVD a na památku se můžete vyfotit u fotostěny historické opony Národního divadla. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost, jak strávit sváteční den 28. září 2024 v Nostickém paláci.

Upozornění pro návštěvníky:
Vstup zdarma. Vstup bude možný pouze vrátnicí Nostického paláce přes bezpečnostní rám a s ohledem na kapacitu vnitřních prostor bude regulován. Prohlídky budou probíhat v organizovaných skupinách za doprovodu průvodců, délka prohlídkové trasy je cca 15 - 20 minut. Poslední komentovaná prohlídka bude začínat v 16.30 hodin. 

Ministerstvo kultury ČR
Tel: 257 085 111
Maltézské náměstí 1, 118 11
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: