Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

Tradiční oslavy úrody spojené s moštováním jablek, tematickými prodejními stánky a programem pro celou rodinu.

Datum:21. 09. 24
Cena:od Zdarma
Čas:10:00 - 16:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Jarmark nabídne osvěžující cider české výroby, jablečné a medové speciality, víno z Kutnohorska či domácí džemy a sirupy. Vyzkoušíte si práci na kolovrátku, česání vlny, ozdobíte si vlastní perníček a můžete se nechat pomalovat hennou. K zakoupení budou také autorské keramické, vlněné či dřevěné výrobky.

V zámeckém parku proběhne samotné moštování, komentované ochutnávky různých odrůd jablek, kostýmovaná přehlídka dobových tanců, ukázka řezbářského řemesla v podání střední školy SŠUAŘ a tvořivé dílny pro děti. V sále Kočárovny pak mohou návštěvníci zhlédnout loutkové představení Jabloňová pohádka od Loutek bez hranic (10:30), které poté vystřídá koncert dechového souboru Alinde Quintet (15:00).

Vstupné na venkovní program je zdarma.
Vstupné na divadlo/koncert je 100 Kč/os – k zakoupení přes e-shop i na místě

JABLKOBRANÍ 
Bude se odehrávat zejména ve venkovních prostorách areálu (pohádka a koncert pak v Kočárovně)
Venkovní program je zdarma (stánky, moštování, ochutnávky odrůd jablek, dílna pro děti, řezbařina, entomolog, kostýmované scénky...), vstupenka na pohádku/koncert je 100 Kč/os.

JABLOŇOVÁ POHÁDKA (Loutky bez hranic) 
Bude se odehrávat v prostorách Kočárovny v 10:30
Jednotná cena 100 Kč/os.

Zámecký areál Ctěnice
Tel: +420 286 001 366
Bohdanečská 259/1
Praha 9, 190 17
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: