Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
srpna

BadBoy Fest 2024

Titan Park

zpět na výpis akcí
 

Na třech stages se můžete těšit na vystoupení interpretů jako jsou Majk Spirit, Pil C, Rohony, Maniak, Adam Mišík, Rest & DJ Wich a další.

Datum:24. 08. 24
Cena:od 690 Kč
Čas:13:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| zábava - ostatní,
Rok s 1 000 Kč denně na vše, co vás baví

Letošní léto bude v Praze ještě žhavější díky jedinečnému hudebnímu festivalu BadBoy Fest, který se poprvé uskuteční na malebné Prague Louce v Zbraslavi-Lahovicích. Tato jedinečná událost, která se koná 24. srpna 2024, slibuje nezapomenutelný den plný hudby a skvělé atmosféry.

Tento festival, který otevře své brány již ve 13:00, přinese na stage přední jména současné hudební scény. Návštěvníci se mohou na třech stages těšit na vystoupení populárních interpretů jako jsou Majk Spirit, Pil C, Rohony, Maniak, Adam Mišík, Rest & DJ Wich, Renne Dang, Sebastian, vítěze soutěže WRAP 2024 Egy, ale také třeba na finalistu televizní show Survivor Martina Mikýře Mikysku a další. Přijdou si na své také milovníci elektronické hudby na Beach stagei. Každý z těchto umělců přinese svou jedinečnou energii a hudební styl, což zajistí pestrou a dynamickou show.

Těšit se můžete i na doprovodný program, který Prague Louka nabízí. A co třeba letní biotop  na koupačku přímo v areálu? Ano! Můžete si také vyzkoušit populární wakeboarding. Na své si přijdou i gurmáni, pro které budou připraveny stánky s občerstvením a nabídnou širokou škálu jídel a nápojů, takže si každý najde to své. 

Jedním z hlavních lákadel bude také exhibice světově uznávaného freestyle motokrosového jezdce Libora Podmola, který svým adrenalinovým FMX vystoupením zaručeně rozechvěje srdce všech návštěvníků. Libor Podmol je známý svými neuvěřitelnými skoky a triky, které předvádí s mistrovskou přesností a odvahu.

Festival myslí i na rodiny s dětmi. Děti do 10 let mají vstup zdarma v doprovodu dospělé osoby a pro nejmenší návštěvníky bude připravena speciální dětská zóna s aktivitami.

Titan Park
Tel: 721 405 426
K Sádkám 158
Praha, 15900
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: