Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
června

Letní scény Prahy 10

Městská část Praha 10

zpět na výpis akcí
 

Koncerty, divadla, letní kino, pohádky a workshopy pro děti, odpočinkové zóny s občerstvením.

Začátek:03. 06. 24
Konec:01. 09. 24
Čas:15:00 - 20:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, hudba pro děti|

Letní scény ve vaší lokalitě zpříjemní léto kulturním programem. MČ Praha 10 pro vás připravila letní scény v Malešickém parku, v Heroldových sadech, na Zahradním Městě v Parku Malinová-Chrpová a na Skalce v parčíku u Aldašínské.

Můžete se těšit na zajímavý kulturní program, který vám ve vybraných dnech zpříjemní letní posezení s rodinou či přáteli ve vašem oblíbeném parku.

V každé lokalitě se bude jednou týdně konat menší kulturní produkce jako např. vystoupení muzikantů a kapel, divadelní představení pro děti a dospělé, případně spojené s tematickými aktivitami pro rodiny s dětmi apod. V místě letních scén bude po celou dobu programu (3. červen-1. září) vytvořena odpočinková zóna s pop up občerstvením, kde se můžete setkat s přáteli či navázat nové sousedské vztahy.

Program najdete ZDE.

Městská část Praha 10
Tel:
Praha 10
Praha 10, 100 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: