Šéfkuchař Paul Day vám přináší zábavná, funky asijská jídla, která vás budou bavit a která si můžete vychutnat v místě s uvolněnou atmosférou.
Naše filozofie se zakládá na poctivém jídle, nejlepších surovinách, znalostech a dobré náladě.
Záleží nám na našich zvířatech na farmách, záleží nám na tom, jak se maso zpracovává a bourá a kdo jsou naši dodavatelé. Podporujeme místní výrobce a farmáře.
Záleží nám na tom co děláme a máme vášeň pro poctivé jídlo, vaření a servis. Je nám dobře jak v kuchyni tak na place, jelikož naši práci děláme rádi.
Vše co v Sanshu jíte je v Sanshu vyrobené. Jsme pyšní na naše roti placky i na náš chleba připravovaný na páře, baví nás neustále hledat ty nejlepší suroviny. Pálivý Sansho džem se stává slavým. Obsahuje 14 různých ingrediencí a vyrábíme jej 3 dny. A máme z něho opravdu radost...
Podporujeme a propagujeme filozofii od čumáčku po ocas. Zpracováváme a vaříme vše, od hlavy až k patě. Sledujeme zvíře z pastvy až na váš stůl a víme, co vám servírujeme. Jen šťastná zvířata od šťastných farmářů.
Praha 1, 110 00
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.