Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Steiner & Kovarik Pražská čokoláda

Praha, náměstí Republiky 1078/1, 11000

zpět na výpis
 
Steiner & Kovarik Pražská čokoláda

Steiner & Kovarik – Silvie & Petr – vyrábí pro vás nejlepší a nejkrásnější čokoládu jakou dovedou již od roku 2005. A nejen to.

Telefon:774 350 608
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky, gastro prodejny

Všechny naše produkty jsou nejvyšší kategorie bean to bar, ingredience jsou v BIO kvalitě a ručně připravené s láskou. Snažíme se vás neustále překvapovat novými, mnohdy neobvyklými chutěmi a kombinacemi, a přinášíme vám stále více superpotravin jako je moringa, borůvky, acai nebo hlíva ústřičná a  další. To vše v podobě tabulkové čokolády, pralinek, dražé a mnoha dalších druhů a tvarů.

Produkty Steiner & Kovarik přináší potěšení všem milovníkům nejlepší čokolády a spoustu radosti těm, kteří je dostanou darem.

Vedle otevření nové pobočky v Palladiu je dalším mezníkem pro rodinnou firmu akvizice 50hektarové plantáže v Bolívii. „V současnosti podnikáme jen v duchu bean-to-bar. Část produkce zvládneme vyrábět kompletně sami a část produkce pokrýváme nákupem bean-to-bar čokolády od výrobce Valrhona. Naše kakaové boby si dovážíme z ekologické farmy, sami si je také zpracováváme a čokoládu pak ručně vyrábíme. Věříme, že nové kakao, které nyní osazujeme na plantáži v Bolívii, bude patřit mezi jedno procento nejlepších na světě a také že se díky těmto bobům dostaneme do skupiny nejlepších výrobců,“ vysvětlila majitelka Silvie Steinerová.

náměstí Republiky 1078/1
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.

Doporučujeme vyzkoušet: