Dvoupatrová pobočka cukrárny Ivety Fabešové na Masaryčce.
Nová kavárna, která zabere rovnou dvě patra. V tom horním bude cukrářská výroba, ale i malá akademie, v tom spodním padesát míst k sezení.
Iveta Fabešová
Život mě naučil, že nejdůležitější je vášeň, kterou mu dáváte.
Chtěla jsem být cukrářkou, čehož důkazem je jizva na ruce po spálenině karamelem, kterou jsem si přivodila někdy v šesti letech. Už tehdy jsem to s cukrařinou myslela vážně. Ovšem jak jsem dospívala, zrál mi v hlavě plán, že naučím Česko jíst luxusní francouzské dezerty. A nejen dezerty, ale také pečivo. Potrpím si na kvalitu, Elvise a retro kousky. Ne nutně v tomto pořadí. Jsem ráda, že nad mými dezerty dochází k žádostem o ruku, že se u nich scházejí celé rodiny, že mi klienti píší, že se moje práce stala jejich rodinnou tradicí. Laskavou a sladkou rodinnou tradicí. Přesně tak jsem si to na počátku své životní cesty přála. Za svým snem jsem se vydala i účastí v kuchařské reality show Na nože! Kromě toho se mi podařilo vydat čtyři kuchařky, stát se tváří pořadu Šéfem za pár minut a vybudovat ceněnou značku IF.
Vzpomeňte si třeba na bábovku, kterou jste jídávali po nedělním obědě u babičky. Vždy byla chystaná s láskou a péčí, jako by se jednalo o ten nejdůležitější chod dne. A o tom cukrařina je. Malý detail s obrovským kouzlem. Ráda si představuji, jak moje dezerty v lidech vyvolávají tyto vzpomínky. S ohledem na to, že doba se rychle mění, je pro mne velkou radostí nabídnout vám to nejlepší ze sebe i v online světě. Často jste si totiž stěžovali na to, že se k vám mé dobroty nedostanou – nyní vám je mohu dovézt až domů. Vyberte si takové, které potěší vás, případně vaše blízké.
Vše sladké! Iveta
Praha 1, 11000
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.