Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Pizzeria Amunì Charles Bridge

Praha 1, Smetanovo nábřeží 203/24, 11000

zpět na výpis
 
Pizzeria Amunì Charles Bridge

Nová pobočka gourmet pizzerie otevřená v roce 2024. Amunì je koncept restaurace založený na zážitku z přirozenosti.

Telefon:770 620 324
Kategorie: gastro|restaurace

Amunì je sicilské slovo a znamená „Pojďme!“

Nikam jsme nespěchali a zaměřili se na každý detail. Základem a pýchou našeho konceptu je lievito madre - vlastní pšeničný kvásek, který dává pomalu kynutému těstu lehkost, nadýchanost a nezaměnitelnou chuť. Tak se každý kus kváskové pizzy stává doslova uměleckým dílem.

Základem je výběr těch nejkvalitnějších surovin produktů z konkrétních oblastí Itálie. V Amunì se snažíme na tyto tradiční italské klenoty upozornit pražské zákazníky. “Jsem šťastný, že jsme pro naši restauraci našli skvělou lokalitu pražských Vinohrad. Mám pocit, že tady lidi našemu konceptu rozumí. A já se tedy cítím skvěle,” říká zakladatel Amunì Massimo Giuliana. 

Smetanovo nábřeží 203/24
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: