Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

La Perla de Karlín | Tapas Bar

Praha 8, Karlín, Šaldova 476/9, 186 00

zpět na výpis
La Perla de Karlín | Tapas Bar

Specializujeme se na lahodnou Paellu a různé Tapas z pravých španělských surovin. Přijďte si vychutnat španělskou atmosféru a skvělé jídlo.

Telefon:+420 773 236 246
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace, vinárnylifestyle|

Vítejte v La Perla de Karlín!

V naší restauraci to není pouze o gastronomickém zážitku, je to i o španělské kultuře, jazyku a způsobu stolování.

Dali jsme si cíl přenést vás prostřednictvím chutí, vůní a atmosféry pravého tapas baru do samotného Španělska. A to opravdu se vším všudy.

Naše menu, vytvořené španělským šéfkuchařem, je oslavou tradiční španělské kuchyně. Od lahodných tapas po mistrovskou paellu, každý pokrm je připraven s jeho kuchařskou vášní a pečlivostí, aby vám přinesl autentický zážitek.

La Perla de Karlín je místo, kde se setkávají přátelé, sdílejí příběhy a slaví život. Užijte si uvolněnou atmosféru a pohostinnost, která je esencí španělské kultury stolování. Přijďte k nám zažít Španělsko.

La Perla de Karlín, místo, kde se každý host cítí vítán.

46 MÍST K SEZENÍ
Nabízíme 22 míst k sezení v restauraci a dalších 24 míst na venkovní terase. Ve Španělsku se ale tradičně v barech stojí, takže pár míst navíc bude ještě kolem našich barikových sudů.

12 DRUHŮ TAPAS A NĚKOLIK DRUHŮ PAELLY
Naši nabídku tapas každý týden obměňujeme. Stálice, které nesmí chybět v žádném španělském tapas baru, v naší nabídce také najdete.

OTEVÍRACÍ DOBA
PO-SO 11:00 - 22:00
Neděle: zavřeno

Šaldova 476/9
Praha 8, Karlín, 186 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: