Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Beer Garden Karlín

Praha 8, Pobřežní 1, 18600

zpět na výpis
Beer Garden Karlín

V Beer Garden Karlín jsme hrdí na naši rozmanitou nabídku lahodných jídel a nápojů.

Telefon:224 841 111
Kategorie: gastro|restaurace

Od čepovaného českého piva a Hoegaardenu, osvěžujících koktejlů přes street food až po klasické české favority – každý si zde
najde to své.

SPORTOVNÍ PŘENOSY ŽIVĚ, LETNÍ KINO A ŽIVÁ HUDBA
Přijďte se svými přáteli fandit svému oblíbenému fotbalovému nebo hokejovému týmu! Díky velké obrazovce a 2 televizorům vám neunikne žádný sportovní přenos. Kromě toho si můžete zahrát stolní tenis, beer pong a stolní fotbal. Nově také letní kino a živá hudba každou sobotu!

DĚTSKÝ KOUTEK
Beer Garden Karlín je místem pro všechny včetně rodin. Máme dětský koutek, kde se děti mohou bavit a hrát si, zatímco rodiče relaxují. Naším cílem je vytvořit uvolněnou a útulnou atmosféru, kde můžete uniknout ruchu města a vytvořit si krásné vzpomínky.

SKUPINY
Odpočiňte si, bavte se a vychutnejte si vychlazené pivo v našem venkovním prostoru s pohodlným posezením, zábavou a uvolněnou atmosférou. Ideální pro příští setkání vaší party, rezervujte si místo ještě dnes a připravte se pozvednout sklenici!

Otevírací doba:
po – pá od 16:00 do 23:00
so – ne od 15:00 do 23:00

Pobřežní 1
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: