Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Goodie Store & Café

Praha 2, Vinohradská 22, 12000

zpět na výpis
 
Goodie Store & Café

Vychutnejte si vynikající kávu, poctivé potraviny a biohackněte si nápoj funkčními superpotravinami.

Telefon:724 070 509
Kategorie: gastro|gastro prodejny, kavárny

Nově otevřená kamenná pobočka Goodie Store & Café na Vinohradské  ulici v centru Prahy je místem, kde značka Goodie vystupuje z online světa a dostává se ke svým zákazníkům ještě blíže.

Poctivé potraviny a další sortiment si zde můžete nejen přímo zakoupit, ale také využít služeb kavárny a ochutnat je třeba v podobě lahodné snídaně. Tu mohou tvořit bezlepkové mochi vafle, smoothie bowls, čerstvě vymačkané šťávy, výběrová káva nebo horká čokoláda bean to bar.

To vše bez bílého cukru. Sladí se pouze datlemi či bio kokosovým cukrem. Využít můžete i biohacking a přidat si MCT olej do kávy či čistý hovězí kolagen do smoothie.

Vysoké nároky na složení a původ surovin splňují pečlivě vybraní domácí i zahraniční dodavatelé, jež pojí se zakladateli značky Goodie a majiteli kavárny Stanislavem Šarešem a Kristýnou Durasovou přátelské vazby. Ekologický způsob pěstování, zpracování a výroby těchto surovin je základním pilířem pro dosažení nejvyšší kvality výsledných produktů s ohledem na přírodu. 

 

Vinohradská 22
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: