Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Aleb Kitchen & Bar

Praha, Londýnská 61, 12000

zpět na výpis
 
Aleb Kitchen & Bar

Jen pár kroků od Pavláku najdete misto, kde se snoubí naturální vína z Čech a Moravy s kuchyní Levanty.

Telefon:725 339 019
Kategorie: gastro|bary a pivnice, restaurace, vinárny

Jen pár kroků od I. P. Pavlova v Londýnské ulici se objevilo bistro, kam prostě chcete. Otevřela jej sympatická Farah Abou Kharroub, která se rozhodla, že na jednom místě spojí naturální vína z Čech a Moravy s kuchyní z oblasti Levanty, tedy regionu, kde se potkává Libanon, Izrael, Jordánsko, Palestina a Sýrie. Podnik pojmenovala Aleb, což v arabštině znamená srdce – a už při první návštěvě poznáte, že to své do vlastního podniku dala. Až se sem vydáte na večeři a sklenku vína, nevynechejte pomerančový salát politý vodou z květů neroli, skvělé je i zdejší jehněčí s tahini nebo můžete zkusit jednoduchý sýr labneh a pastu Muhammara z vlašských ořechů a papriky. Až se podnik zajede, v plánu je i otevření zahrádky a rozšíření provozu v době oběda.

Londýnská 61
Praha, 12000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: