Restaurace, kterou návštěvníci naleznou v Manifestu Anděl láká k neodolatelné neapolské pizze!
Název Fasù nevznikl jen tak, volný překlad z jižanského dialektu “udělej to rychle a hned” přímo vystihuje talentovaného pizzaře Francesca - jeho zručnost, chuťové buňky, kvalitu zpracování a svižné tempo v práci. Absolutním bestsellerem je zatím pizza 5 formaggi, která v sobě ukrývá mozzarellu, parmazán, gorgonzolu, scamorzu (alias uzenou mozzarellu) a hlavně kvalitní ovčí sýr pecorino dodávající pizze úplně jiný rozměr. Milovníci pálivých chutí mohou zvolit další ikonu N'Duja, která se inspirovala Kalábrií. Tajemstvím pizz Fasù je jednoznačně dlouhé kynutí těsta, jehož proces trvá od 48 až do 96 hodin, což zajišťuje vysokou stravitelnost a nejlepší možný neapolský zážitek. Šéfkuchař Armando přijel z Foggie s tajným rodinným receptem a společně s pizzařem Francescem seznamuje návštěvníky s neformální italskou kuchyní. Kromě úsměvu vždy rádi prohodí i pár slov nejen o italské gastronomii, kultuře či místu, odkud všichni pochází.
Praha, 15000
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.