Jedinečné burgery a další pokrmy připravené na autentickém, ovšem v Česku ručně postaveném USA barbeque smokeru.
Poctivá ruční práce je pro nás základem, proto probíhá příprava všech pokrmů přímo na místě, bez použítí elektřiny či plynu. Velmi dlouhé pečení či uzení různých druhů a částí masa se koná pouze za pomoci kouře a žáru z tvrdého dřeva.
Co děláme? Od tradičního Texas/Memphis BBQ, přes domácí klobásky, trhané vepřové maso (pulled pork), hovězí hrudí (beef brisket), vepřová a hovězí žebra, krůtí a kuřecí stehna, křídla až po fúzi našeho low’n’slow masa s asijskou kuchyní.
Kdo jsme? Sultán, hlavní „mozek“ s více jak patnáctiletou praxí v gastronomii a láskou k tradiční USA a asijské kuchyni. Profesionální dovednosti má nabrané na dlouhé cestě z běžných kuchařských pozic na šéfkuchařské, práce v hotelových prestižních restauracích i lektorské činnosti.
Všechny naše pokrmy dostanete vždy v kvalitním nádobí z přírodních obnovitelných materiálů, žádné jednorázové plasty u nás nedostanete. Netopíme elektřinou ani plynem.
Otevírací doba: Út – So 11:30 – 23:00
Praha 5, 15000
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.